Avís Legal

Aquesta pàgina web és propietat de BROMPTOLONA, denominació comercial sota la qual actua professionalment KIRIBATIS COMUNICACIÓ, S.L. amb CIF B67577858 i domicili a Passatge Borrell 8, baixos, 08005 de Barcelona i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb les dades següents: Volum 47208, Foli 73 Full B-544732.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacteu-nos al telèfon 613.032.331 o a l’e-mail hola@bromptolona.com.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant-hi sotmesa, tant nacionals com estrangers que utilitzin el web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’usuari/ària és gratuït i està condicionat a la lectura i l’acceptació íntegra prèvia, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegiu detingudament. L’usuari/ària en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’utilitzar-lo. Si l’usuari/ària no està d’acord amb aquestes condicions d’ús, cal abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar-hi.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense avís previ.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s’han adquirit els drets d’explotació, i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.

L’usuari/ària únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al titular.

B. CONDICIONS D’ACCÉS
L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix ​​prèvia subscripció o registre.
L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari/ària de la nostra política de privadesa.

L’usuari/ària ha d’accedir a la nostra pàgina web d’acord amb la bona fe, les normes d’ordre públic i les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari/ària, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o nosaltres mateixos.

L’usuari/ària té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis, productes i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents dels estipulats en les presents condicions d’ús i, si escau, en les condicions particulars que regulin l’ adquisició de determinats productes.

L’usuari/ària té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el funcionament normal del nostre web o, en definitiva, pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari/ària ha de tenir en compte que resulta pràcticament impossible controlar la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, per això aconsellem al usuari/ària que realitzi les accions que siguin necessàries per verificar l’exactitud, veracitat i vigència la pàgina web en el moment de l’accés.

BROMPTOLONA es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa qualsevol usuari/ària que l’organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús de la nostra pàgina web. Així mateix, es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’usuari/ària que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal a les mateixes, i romanen vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT
La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de BROMPTOLONA i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’usuari/ària en tot moment i de no demanar informació innecessària.

El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 18 anys i l’acceptació expressa de la nostra Política de Privadesa.

D. RESPONSABILITATS
En posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats, per la qual cosa intentem assegurar-nos que no contenen virus o altres elements que d’alguna manera puguin fer malbé el sistema informàtic de l’usuari/ària.

BROMPTOLONA no garanteix que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d’Internet, avaries als dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que l’usuari accepta suportar, dins d’uns límits raonables, aquestes circumstàncies i les possibles fallades i errors del servei.

BROMPTOLONA queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, per les demandes i reclamacions de tercers originades per l’incompliment per part de l’usuari/ària de les nostres condicions d’ús, accés i política de privadesa, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’usuari/ària reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error i, per tant, les accepta íntegrament i expressament.

L’usuari/ària és plenament conscient que la mera navegació per aquesta pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les condicions d’ús presents.
Tot allò referent a la nostra pàgina web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals que legalment corresponguin.

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS A LA WEB
Aquestes Condicions Generals d’Ús han estat modificades amb data 28/03/2022. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comproveu la data d’emissió en cada ocasió en què es connecti a la nostra pàgina web i així tindrà la certesa que no s’ha produït cap modificació que l’afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a les dades a dalt indicades oa Lant Advocats www.lant-abogados.com

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para fines de afiliación y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad